MOST 31 % minden könyvünkre!
Infóvonal: 06 20 288-5418 | E-mail: konyv@pillangokiado.hu
Megrendelés menete
A megrendelés menete


A megrendelésének első lépése a regisztráció, enélkül csupán nézelődhet a könyveink között, rendelését nem fogja tudni érvényesíteni. Regisztrálni a holnap jobb oldalán található Bejelentkezés panel alatt, a "Még nem regisztrált?" kérdésre kattintva lehet.

A könyvek alatt látható "Kosárba" feliratra kattintva kiválaszthatja és félreteheti megrendeléseit, a jobboldalon lévő "Kosár" felirat alatt pedig nyomon követheti, hogy milyen könyveket választott ki aktuális megrendelése alkalmával. Amennyiben meggondolta magát, még mindig változtathat a megrendelésén a "Kiveszem a kosárból" feliratra kattintva.  Ugyanitt látja a megrendelt könyvek tételes felsorolása és ára mellett a rendelés végösszegét is.

Ezek után a "Megrendelés" feliratra kattintva még egyszer lehetősége van ellenőrizni és az estleges változtatásokat megtenni a „A kosár tartalma” részben.

Ismét a Megrendelés feliratra kattintva a „Szállítási és megrendelési adatok” fázisba jut el.
„Szállítási adatai” a regisztrációnak megfelelően automatikusan jelennek meg itt, de még mindig módosíthatja őket az előbbi felirat melletti „Az adatok szerkesztése” menüpontban.

Ezek után a „Szállítási mód” pontra térhet át. Kiadónk több postai utánvételi és ingyenes átvételi módot is felajánl. A személyes átvétel minden esetben ingyenes! Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő átvételi módot. A postai utánvét felszámított díjtételét is itt közöljük.

Ezek után a „Fizetési mód” menüpont következik, amelyeket az ”utánvétel” vagy  „készpénz”  pontokra kattintva jelölhet ki. (Utóbbi csak személyes átvétel esetén.)

A következő a "Megrendelés jóváhagyása" menüpontra CSAK a Használati feltételek elfogadása után mehet tovább, mely az Általános Szerződési Feltételeket tartalmazza.

Személyes átvétel választáskor kiadónk munkatársai levélben értesítik Önt, mikortól veheti át a kért könyvet/könyveket, postai szállítás esetén csak akkor küldünk külön levelet, ha valamit nem értünk, a könyv mégsem áll rendelkezésre, vagyis az a jó, ha nem is hall felőlünk!

A gyakorlatban a rendelés jóval egyszerűbb, de ha elakad, nyugodtan telefonáljon (06-20-588-1618), vagy egy sima e-mailben is elküldheti a kérését, konyv@pillangokiado.hu!


Regisztráció, elfelejtett jelszó


Kiadványaink megvásárlásához regisztrálnia kell oldalunkon. Kérjük, töltse ki a regisztrációs mezőket, adja meg az e-mail címét és válasszon jelszót! Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek az adatokat nem továbbítjuk. Amennyiben már regisztrált vásárlónk, a megrendeléshez be kell lépnie az oldalra. Természetesen lehetőség van arra, hogy bejelentkezés nélkül kosarába helyezze a vásárolni kívánt könyveket, de a megrendelés elküldésekor a belépést vagy regisztrációt mindenképpen el kell végeznie.
Amennyiben már regisztrált felhasználónk, de elfelejtette jelszavát, kattintson a bejelentkezésre, majd az ott található „Elfelejtette jelszavát?” feliratra.


Keresés


Könyveink között cím és szerző szerint is kereshet, elég a keresőbe egy szót beírnia, és máris látja a találati listát.

Köszönjük, hogy jó Olvasója a könyveinknek! Kellemes olvasást és tartalmas időtöltés kívánunk!
Pillangó Könyvek
Celler Tibor: Távoli királyságok
Távoli királyságok
3 990 Ft
2 753 Ft
Megtakarítás: 31%
Oláh Lajos – Szabó József János: „Fényes szurony, rózsafa a nyele…”
„Fényes szurony, rózsafa a nyele…”
1 900 Ft
1 311 Ft
Megtakarítás: 31%
További kiemelt ajánlataink
Kosár
Szegedi-Szabó Béla: Vukán
Vukán
1 db x 2 090 Ft
2 090 Ft
Összesen: 6 085 Ft
Bejelentkezés
E-mail címe:
Jelszava:
Miért éri meg regisztrálni?
Elsők között értesülhet legújabb kiadványainkról.
Feliratkozhat hírlevelünkre, így értesülhet akcióinkról.
Létrehozhatja saját könyv- listáját, melyeket aztán meg is vásárolhat online.
Partnereink
Információk:   ÁSZF |  A rendelés menetes |  GYIK |  Boltok |  Kapcsolat |  Adatvédelem
Közösségi oldalaink:   Facebook |  Twitter |  YouTube
© 2018 Pillangó Kiadó |  style & development: juizzmedia