MOST 31 % minden könyvünkre!
Infóvonal: 06 20 288-5418 | E-mail: konyv@pillangokiado.hu
Fizetés és szállítás
Fizetési módok


Kétféle fizetési módra van lehetősége az oldalunkon, melyek függnek a választott szállítástól:

1. Postai MPL szolgáltatással kért küldés esetén Önnek a postán vagy a futárnál - postásnál - kell készpénzben fizetnie, amikor átveszi a csomagot. Kérjük, figyeljen arra, hogy az átvett csomag ne legyen sérült vagy hibás. Amennyiben a csomagoláson szakadást, sérülést lát, azonnal jelezze.

2. Az ELSŐ KÖNYVSIKER KÖLCSÖNZŐ üzletében, Budapesten, személyesen és készpénzzel fizethet. (Westend, aluljáró szint, a Niagara vízeséssel szemben)

3. A KIADÓBAN, Monoron készpénzzel fizethet.

4. Monoron és Monor vonzáskörzetében kiszállítjuk a könyvet, ebben az esetben is készpénzben fizethet.

5. Banki átutalással előre fizethet, ebben az esetben akkor indítjuk a csomagot, amikor megérkezett a számlánkra pénz, és így a szállítási költség csökken az utánvét összegével.
 

Szállítási módok

 
Jelenleg hét szállítási opció közül választhat, de igyekszünk bővíteni a szolgáltatásainkat.

1. Személyes átvétel Budapesten az ELSŐ KÖNYVSIKER KÖLCSÖNZŐBEN: ekkor az Első Könyvsiker Kölcsönzőbe visszük a könyveket, melyet a Westend Bevásárlóközpontban az aluljárószinten, a Niagara vízeséssel szemben talál. Rendelése beérkezése után értesítjük, hogy mikorra szállítjuk be a könyveit, és ettől kezdve nyitvatartási időben bármikor átveheti őket. Nyitvatartási idő: hétfőtől szombatig 10.00-20.00 óráig, vasárnap 10.00-től 18.00 óráig.

2. Személyes átvétel MONORON ÉS MONOR VONZÁSKÖRZETÉBEN: Monoron, a kiadónkban személyesen is átveheti a megrendelt könyvet, vagy kérheti az ingyenes házhozszállítást. A választás lehetősége Önre van bízva, ahogyan kényelmesebbnek találja.

3. Postai MPL - HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSKOR utánvétellel postázzuk Önnek a könyvet. Rendelése leadásakor a megjegyzés rovatba írhatja be, ha egyéb szolgáltatást is igénybe venne (elsőbbségi, más futárcéggel való szállítás, etc.) Postai küldéskor nem áll módunkban a szállítás pontos idejéről telefonos értesítést adnunk, ellenben ha kéri, elküldjük Önnek a csomag küldeményazonosítóját, mely alapján érdeklődhet a helyi postahivatalban a csomag pontos érkezési idejéről.

4. Postai MPL HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS BANKI ELŐREUTALÁSSAL: ebben az esetben házhoz szállítják Önnek a könyvet, ellenben átvételkor nem kell fizetnie, mivel már korábban, előre kiegyenlítette a számlát.

5. POSTÁN MARADÓ CSOMAG: ebben az esetben a lakhelyéhez legközelebb eső postát keressük meg, és a csomagja ott fogja várni Önt. A postától nem fog a csomag megérkezéséről értesítést kapni, de tőlünk igen. A csomag postára érkezésétől számítva 7 napon belül veheti át a kért könyveket. A Posta honlapján megkeresheti az Önnek megfelelő postát.

6. MOL KÚTON való átvétel: ebben az esetben egy Önhöz közel eső MOL KÚTRA kérheti a könyveket, így nem kell számolnia nyitvatartási idővel és a parkolás nehézségével sem. Értesítést a csomag MOL KÚTRA történő megérkezéséről tőlünk fog kapni és a csomagot 7 napon belül kell átvennie. Az alábbi MOL kutak közül választhat.

Mindezek mellett kérhet egyedi szállítási módot is, ekkor jelölje be a Személyes átvétel Monor vonzáskörzetében pontot és a megjegyzésbe írja le a kérését vagy egyenesen keressen bennünket telefonon vagy e-mailen és megbeszéljük a lehetőségeket.


Szállítási díjak


1. INGYENES ÁTVÉTEL, azaz szállítás díj nélkül veheti át a megrendelt könyveket, ha Budapesten az Első Könyvsiker Kölcsönzőbe kéri, esetleg Monoron szeretné kézhez kapni a rendelését akár személyesen a kiadóban, akár házhoz szállítással. Postai küldéskor 13.000 Forintos vagy azt meghaladó rendelés esetén átvállaljuk a szállítási költséget.

2. Postai MPL HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS díja 1260 Forint.

3. MOL KÚTON való átvétel szállítási díja 1160 Forint.

4. POSTÁN MARADÓ CSOMAG szállítási díja 1060 Forint.

5. BANKI ELŐRE UTALÁSNÁL a szállítási díj 1030 Forint.
 
 
Személyes vásárlás a Kiadóban


Erre is van lehetőségev Monoron, a Kinizsi utca 83./A. szám alatt talál meg bennünket. Kérjük, jelezze előre telefonon (06-20-288-5418), hogy jönni kíván, nehogy véletlenül elkerüljük egymást.
 
 
Kedvezmények és árak


A honlapunkon minden könyvnél jelöljük a kedvezmény mértékét. Általánosságban a www.pillangokiado.hu oldalon minden saját kiadású könyv fogyasztói árából 20% kedvezményt adunk. „Az ahány napból áll a hónap, annyi % kedvezményt adunk” akció nem minden egyes könyvünkre vonatkozik. A kiválasztott könyv ára mellett látja, hogy az adott kötetre érvényes-e a kedvezmény. Más kiadók könyveiből nem tudunk 20%-nál nagyobb kedvezményt biztosítani.

Az áraink minden esetben bruttó árak, azaz áfával együtt értendőek. Ez vonatkozik a szállítási díjakra is!
 

Kútvölgyi Mihály: Gabonakonyha
Gabonakonyha
4 000 Ft
2 760 Ft
Megtakarítás: 31%
További kiemelt ajánlataink
Kosár
Szegedi-Szabó Béla: Vukán
Vukán
1 db x 2 090 Ft
2 090 Ft
Összesen: 6 085 Ft
Bejelentkezés
E-mail címe:
Jelszava:
Miért éri meg regisztrálni?
Elsők között értesülhet legújabb kiadványainkról.
Feliratkozhat hírlevelünkre, így értesülhet akcióinkról.
Létrehozhatja saját könyv- listáját, melyeket aztán meg is vásárolhat online.
Partnereink
Információk:   ÁSZF |  A rendelés menetes |  GYIK |  Boltok |  Kapcsolat |  Adatvédelem
Közösségi oldalaink:   Facebook |  Twitter |  YouTube
© 2018 Pillangó Kiadó |  style & development: juizzmedia