MOST 31 % minden könyvünkre!
Infóvonal: 06 20 288-5418 | E-mail: konyv@pillangokiado.hu
Könyvbeszerző
Sehol sem találom, de úgy elolvasnám...

Sokszor fordul elő, hogy nagy szükség volna egy könyvre, de nincs időnk beugrani egy könyvesboltba sem, nem is egészen egyértelmű, hogy pontosan hol lehet kapni. Ebben az esetben nyújtunk segítséget! Elegendő, ha elküldi a keresett kötet címét, szerzőjének nevét vagy más olyan információt, amit tud róla, valamint az értesítési címét, telefonszámát, a többi pedig már a mi dolgunk! Igyekszünk 1-2 nap alatt kideríteni, hogy hol található a könyv, be is szerezzük Önnek, amiről értesítjük, és már csak az átvétel módját kell egyeztetnünk. Kedvezményt is igyekszünk adni Önnek, ez attól függ, hogy mi hogyan tudunk a nyomára bukkani és beszerezni.
 
Szerbiai és horvátországi könyvek beszerzése

Kiadónk kiterjedt szerbiai és horvátországi kapcsolatokkal is rendelkezik, így az ott megjelent magyar, szerb, horvát és bosnyák nyelvű kötetek, hanganyagok beszerzésében is szolgálatára állunk. Küldje el a keresett könyvek listáját, mi pedig munkához látunk. Először feltérképezzük, hogy hol és mennyiért kaphatóak, valamint hogy mennyi idő alatt tudjuk a Magyarországra való szállításukat elintézni. Ezt követően küldjük el az ajánlatunkat Önnek, ha azt jóvá hagyja, indulhat is a beszerzés! 
 
Könyvtári beszerzés

Magyarországi és vajdasági könyvtáraknak magyar vagy szerbiai kiadású könyvek és hanganyagok beszérzését és szállítását koordináljuk. Számos megbízással a hátunk mögött gyorsan és korrekten dolgozunk, figyelve a különleges igényekre is! Kérjen tőlünk ajánlatot!
 
Majoros Sándor: Meghalni Vukovárnál
Meghalni Vukovárnál
1 500 Ft
1 035 Ft
Megtakarítás: 31%
További kiemelt ajánlataink
Kosár
Szegedi-Szabó Béla: Vukán
Vukán
1 db x 2 090 Ft
2 090 Ft
Összesen: 6 085 Ft
Bejelentkezés
E-mail címe:
Jelszava:
Miért éri meg regisztrálni?
Elsők között értesülhet legújabb kiadványainkról.
Feliratkozhat hírlevelünkre, így értesülhet akcióinkról.
Létrehozhatja saját könyv- listáját, melyeket aztán meg is vásárolhat online.
Partnereink
Információk:   ÁSZF |  A rendelés menetes |  GYIK |  Boltok |  Kapcsolat |  Adatvédelem
Közösségi oldalaink:   Facebook |  Twitter |  YouTube
© 2018 Pillangó Kiadó |  style & development: juizzmedia