MOST 31 % minden könyvünkre!
Infóvonal: 06 20 288-5418 | E-mail: konyv@pillangokiado.hu

35%-os kedvezménnyel a Kilófaló könyvek

Létrehozva: 2014. 10. 28. 12:59
35%-os kedvezménnyel a Kilófaló könyvek
A Kilófaló könyvek örömmel segítenek az év végi készülődésekben, hisz sok-sok sütés-főzés vár a háziasszonyokra. Nem mindegy, hogy mi kerül az asztalra: finomnak, szépnek és egészségesnek is kell lenniük az ételeknek. Sőt, az sem másodlagos, hogy mennyire megterhelő az ünnepi fogás vagy mennyi idő alatt készül el. Ezekre és még számos fogós kérdésre adnak választ a Kilófaló sorozat kötetei.

A Kilófaló könyvek most 35%-os kedvezménnyel vásárolhatóak meg, és minden rendelés mellé egy Kilófaló receptjeim füzetet is adunk ajándékba!

Kilófaló könyvek, avagy egyszerűen és egészségesen

Rigójancsi, rántott gomba, disznósajt, egészséges életmód – hogyan lehet mindezt egy lapon és napon említeni? Azt már tudjuk, hogy nem a rövid távú csodaszerek és módszerek hivatottak megváltani az életünket, hanem a megfontolt és komoly elhatározáson múló életmódváltás. Mi ez? A divatos fogyókúra egy újabb válfaja, ami szépen csomagolva szeretne újfent lecsúszni a torkunkon? Nem, ez utóbbit legfeljebb Szoó Judit már emlegetett rigójancsija szeretné.
Szoó Judit, a háromgyermekes anyuka szülései után módfelett meghízott. Az önkínzó fogyókúrák helyett az életmódváltást választotta, de hamar belátta, hogy az élet édesen jó – a szó minden értelmében. Hogyan lehet igazán boldog, ha sosem eheti azt, amit megszokott? Úgy döntött, kísérletezésbe fog, nem mond le az ízekről. Az eredmény: a leadott harminc kiló és a Kilófaló siker könyvsorozat 6 kötete. Receptjei bebizonyítják, hogy nem a lemondás a megfelelő mód. Az egyensúlyt kell megtalálnunk, nem önmagunkat büntetni. Igenis együnk süteményeket, csak más alapanyagokból és ne mértéktelen mennyiségben. Nem kell mindent kerülnünk, pusztán néhány alapanyagot helyettesíteni mással.
A Kilófaló sorozat kötetei mindenféle ételre ajánlanak receptet, melyek finomak, szénhidrát- és kalóriatartalmukban csökkentettek, könnyen, gyorsan el is készülnek, s cukorbetegek is fogyaszthatják! Mindezt otthon, magunk válogatta alapanyagokból, adalékoktól mentesen – egészségesen.
A sorozat kapható a Pillangó Kiadónál egy hónapon át 35%-os kedvezménnyel!

Kilófaló sütemények

Minden fogyókúrázó ismeri az érzést, amikor elvonási tüneteket okoz a megszokott ízek hiánya. Szoó Judit ennek vetett véget, amikor megalkotta az egészséges módon átalakított, de a régi ízeket megőrzött receptjeit. A könnyen elkészíthetőség mellett lelkiismeret furdalás nélkül ehetünk Rigó Jancsit, beiglit, madártejet, Feketerdő-tortát, de pizzát is.
A receptek mellett a szerző a kezdő életmódváltóknak is segít az őszintén elmondott tapasztalataival.
Kilófaló finomságok

Már nem csak édességeket, de egyre több ételt, levest, vacsorának valót is készíthetünk kilófaló módra, ahogyan azt is megtudjuk, hogyan kell hozzáadott cukor nélkül savanyítani és télire befőzni.
A kezdő életmódváltók nagy segítségére lehet Judit azzal a megható őszinteséggel, amellyel az életmódváltás legnehezebb pillanatit is elmeséli.

Kilófaló lakomák

Nem csak a hétköznapokon, de az ünnepekkor is ki kell tartania annak, aki komolyan veszi az életmódváltást. Ebben nyújt segítséget Szoó Judit harmadik kötetével, ahol a főételekre helyezi a hangsúlyt, hogy ne maradjunk le a Cordon Bleu-ről, a Dubarry- vagy Holstein-szeletről, de ehessünk kelt tésztás csodákat is, mint brióst, buktát vagy kürtős kalácsot.
A könyv az életmódváltás alapjait már ismerő olvasóknak ad további tanácsokat.
Kilófaló házi csodák


Számos olyan élelmiszer szerepel a bevásárló listánkon, melyeket nélkülözhetetlennek tartunk, de csak boltokban juthatunk hozzájuk. Judit negyedik kötetében erre ad egészséges és tartósítószer-mentes megoldást! Otthon és egyszerűen elkészíthető már a löncshús, a sajt, a krémtúró, a hurka és a kolbász.
Új főzési praktikák mellett a sportolás szeretetének visszacsábítására is kapunk néhány megoldási javaslatot.
Kilófaló népi ételek

Az elfeledett vagy talán a mai korosztály számára teljesen ismeretlen, de nagyon finom, ám rendkívül kalóriadús népi étkeket alakítja át Szoó Judit, hogy egyikünk asztaláról se hiányozhassanak nagymamáink régi, szeretett ízei egészséges köntösbe bugyolálva. Megtudhatjuk, hogyan készüljön kilófaló módra a dödölle, a csúsztatott palacsinta, a törökméz vagy a disznósajt!

Kilófaló meseszakácskönyv - Szökés Erdőfalváról

Szoó Judit első meseszakácskönyvében a 6-10 éves korosztálynak mesél Bálint nyuszi és Fratzi mackó kalandjain keresztül az életmódváltás alapjairól, miközben egyszerű, de egészséges ételeket is megtanulnak elkészíteni a gyerekek. Judit mesébe ágyazva mondja el, mitől fél és mire vágyik egy duci kisgyerek, miközben arra világít rá, hogy a változtatást sosem lehet túl korán vagy túl későn elkezdeni: bárki, bármikor képes rá!
Kilófaló receptjeim

A Kilófaló könyvekben Szoó Judit megmutatta, milyen elvek mentén kell egy-egy receptet egészségessé, diétázók számára is fogyaszthatóvá tenni. A segítsége alapján már mi is elindulhatunk, hogy családunk kedvenceit csökkentett energia- és szénhidráttartalommal, de az eredeti ízeket megtartva varázsoljuk az asztalra. A Kilófaló receptjeim füzetben pedig megírhatjuk saját szakácskönyvünket, rendszerezve a már átalakított ételeket, hogy minél könnyebben, rutinosabban főzhessünk a mindennapokban!


Legújabb kiadványaink
Czanik Balázs: Sütizz és fogyj!
Sütizz és fogyj!
3 990 Ft
3 751 Ft
Megtakarítás: 6%
Kostyák Borbála: Misi és a rakoncátlan zöldségek
Misi és a rakoncátlan zöldségek
1 990 Ft
1 871 Ft
Megtakarítás: 6%
Végső István: GULÁG 1945
GULÁG 1945
1 000 Ft
940 Ft
Megtakarítás: 6%
Végső István: Az 1956-os forradalom Kiskunhalason
Az 1956-os forradalom Kiskunhalason
1 500 Ft
1 410 Ft
Megtakarítás: 6%
Berg Judit: Rumini a Fényvizeken
Rumini a Fényvizeken
3 490 Ft
3 281 Ft
Megtakarítás: 6%
Berg Judit: Rumini kapitány
Rumini kapitány
3 490 Ft
3 281 Ft
Megtakarítás: 6%
Berg Judit: Rumini
Rumini
2 990 Ft
2 811 Ft
Megtakarítás: 6%
David Walliams: Büdöss úr
Büdöss úr
2 990 Ft
2 811 Ft
Megtakarítás: 6%
David Walliams: Patkányburger - Vigyázz, undorító!
Patkányburger - Vigyázz, undorító!
2 990 Ft
2 811 Ft
Megtakarítás: 6%
Balázsi Lili Fanni: Madártej
Madártej
2 990 Ft
2 811 Ft
Megtakarítás: 6%
Kostyák Borbála: Misi és a rakoncátlan zöldségek
Misi és a rakoncátlan zöldségek
1 990 Ft
1 871 Ft
Megtakarítás: 6%
Szoó Judit: Kilófaló finomságok
Kilófaló finomságok
2 980 Ft
1 937 Ft
Megtakarítás: 35%
További kiemelt ajánlataink
Kosár
Bejelentkezés
E-mail címe:
Jelszava:
Miért éri meg regisztrálni?
Elsők között értesülhet legújabb kiadványainkról.
Feliratkozhat hírlevelünkre, így értesülhet akcióinkról.
Létrehozhatja saját könyv- listáját, melyeket aztán meg is vásárolhat online.
Partnereink
Információk:   ÁSZF |  A rendelés menetes |  GYIK |  Boltok |  Kapcsolat |  Adatvédelem
Közösségi oldalaink:   Facebook |  Twitter |  YouTube
© 2018 Pillangó Kiadó |  style & development: juizzmedia