MOST 31 % minden könyvünkre!
Infóvonal: 06 20 288-5418 | E-mail: konyv@pillangokiado.hu
GyIK
A leggyakrabban felmerülő kérdések

Hol vehetem át személyesen a megrendelt könyvet?
Megrendeléskor, amennyiben a honlapon keresztül küldi el a rendelését, jelölje be a személyes átvételt, s ekkor az Első Könyvsikerkölcsönző Westendben található üzletében veheti át a könyvet/könyveket. Személyesen veheti át Monoron is, a Kiadó telephelyén (2200 Monor, Kossuth L. u. 95.), vagy Monor vonzáskörzetében mód van az ingyenes kiszállításra is. Erről kérjen e-mailen vagy telefonon tájékoztatást, mivel még formáljuk a megvalósítás módszerét.

A BOLTOK menüben látom, hogy van egy hozzám közel eső üzlet, ott is átvehetem a könyvet?
Igen is és nem is. Ebben a menüben azokat a könyvesboltokat soroltuk fel, akikkel kapcsolatban állunk és ezáltal ők hozzáférnek a könyveinkhez. Ám ez nem jelenti azt, hogy minden kötetünkből tartanak raktáron. Így, ha ott szeretné megvásárolni a könyvet, kérjük, érdeklődjön az adott boltban, és biztosan be fogják szerezni Önnek. Azonban mivel így már nem kiadói rendelésnek minősül a megrendelése, ezért nem tudjuk a kiadói kedvezményeket biztosítani.

Pécsett is átvehetem a megrendelt könyvet ingyen az Első Könyvsikerkölcsönző üzletében?
Nem. A budapesti üzletbe is megrendelésenként szállítjuk a könyveket, melynek van ugyan költsége, de ezt a kiadó magára vállalja. A pécsi szállítás díját már nem tudjuk teljes egészében átvállalni, de dolgozunk a megoldáson. Addig is pécsi megrendelőinknek a postai szolgáltatást kell igénybe venniük, vagy élhetnek a 13.000 Ft feletti ingyenes szállítás lehetőségével.

Mikor vehetem át a megrendelt könyveket?
Személyes átvétel esetén kérjük, várja meg kollégáink személyre szóló visszaigazoló levelét, melyben leírják, hogy mikor szállítjuk a könyvet. A beszállítást követően pedig az Első Könyvsikerkölcsönző üzletében a könyvesbolt nyitvatartási idejében bármikor átvehető a megrendelés. Könyvsikerkölcsönző: hétfőtől szombatig 10.00-20.00 óráig, vasárnap 10.00-től 18.00-ig.
Személyes átvétel esetén, ha Monoron és környékén venné át a könyvet, kérjen személyes egyeztetést kollégáinktól, mely ügyben ők is keresni fogják Önt.
Utánvétellel történő szállításnál a Posta MPL szolgáltatásait vesszük igénybe. Kérjük, azt a címet jelölje meg, ahol át szeretné venni a csomagot, vagy ahová az értesítést kéri. Amennyiben ez a cím nem egyezik meg a számlázási címével, azt a megrendelés kitöltésekor a rendszer segítségével könnyen jelezheti, telefonos vagy e-mailes rendeléskor pedig hívja fel erre kollégáink figyelmét.

Mennyi idő alatt kapom meg a könyvet?
A postai MPL szállításkor a posta mindenkori szállítási idejét kell alapul venni, ami a gyakorlatban 1-2 munkanapot jelent.
Személyes átvételkor 1-3 munkanap alatt vállaljuk a megrendelések átadását, de igyekszünk 24 órán belül eljuttatni a könyveket az Első Könyvsikerkölcsönzőbe.

Futárral kérhetem a könyvet?
Igen, csak kérjük, jelezze, hogy ezt szeretné. Azt is megszabhatja, hogy mely futárral küldjük el a könyvet.

Nagyon sürgősen kellene a könyv, de távol lakom Önöktől.
Mindenre van megoldás – szerintünk. Ilyen esetben is hívjon bennünket. Adtunk már át könyvet autópálya benzinkútján, repülőtéren, de ünnepnapon is. Ez nem azt jelenti, hogy keressük az extrém megoldásokat, csak tudjuk, hogy milyen az, amikor az utolsó pillanatban jut eszünkbe egy meg nem vett ajándék vagy fontos üzleti partnerünk születésnapja, azt pedig mindig nagyon értékeljük, ha ebbéli igényeinket más szolgáltatók figyelembe veszik.

Postai szállítással kérem a könyvet, de már másnap szükségem van rá.
Semmi gond, az MPL szolgáltatás egy napos határidővel is teljesíti a szállítást, ebben az esetben jelezze az igényét. Az elsőbbségi küldemény díja Önt terheli, de szerencsére ez 100-200 forintnál nem jelent nagyobb terhet, mi pedig elintézzük, hogy a csomag valóban időben megérkezzen a postára, és segítjük a csomag átvételét is. Pl. megadjuk a küldeményazonosítóját.

Mi történik akkor, ha megrendeltem a könyveket, de utólag változtatnék rajta?
Ebben az esetben hívjon bennünket vagy írjon nekünk, és megtaláljuk a megoldást!

Mit tegyek, ha elállok a vásárlási szándékomtól?
Kérjük, értesítsen bennünket a telefonon vagy levélben.

Meddig őrzik meg nekem a könyveket?
Az Első Könyvsikerkölcsönzőben két hétig tárolják a megrendelését, majd visszahozzuk a kiadóba. Ha előre látja, hogy nem fogja tudni néhány napon belül átvenni a csomagot, értesítsen bennünket, és alkalmazkodunk a kérésének megfelelően.

Ha egyáltalán nem veszem át a csomagot?
A leszállítás után két héttel érdeklődünk, hogy átvenné-e a megrendelését, ha nem, visszahozzuk a könyveket a kiadóba és keresünk neki más Olvasót.

Mit tegyek, ha a küldött könyv sérült?
Minden esetben értesítsen bennünket, mivel a megrendelt könyvekre a Ptk. 305. § szabályai szerint is szavatosságot vállalunk. Ha a kapott könyv sérült, akkor a hiba felfedezését követő lehető legrövidebb időn belül telefonon vagy írásban tájékoztasson bennünket a 06-20-288-5418-as telefonszámon vagy a konyv KUKAC pillangokiado.hu e-mail címen. Hibás teljesítés esetén a megrendelését a Ptk. 306. §-ban meghatározott szavatossági sorrend szerint: elsősorban kicseréljük, ha a cserére nincs módunk, úgy választása szerint árengedményt adunk, vagy a megrendeléstől elállhat és kérheti a megrendelt termékért kifizetett összeg visszatérítését.
Hibás teljesítés esetén a szavatossági jogok érvényesítésével kapcsolatos költségek (pl. kicserélés vagy elállás esetén a visszaküldés postaköltsége) a Pillangó Kiadót terhelik. Amennyiben eredendően hibás, leértékelt könyvet választott, melyet minden esetben jelzünk Önnek, utólag reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Milyen kedvezményekkel élhetek?
A honlapunkon minden könyvnél jelöljük a kedvezmény mértékét. Általánosságban a www.pillangokiado.hu oldalon minden saját kiadású könyv fogyasztói árából 20-40% kedvezményt adunk. „Az ahány napból áll a hónap, annyi % kedvezményt adunk” akció nem minden egyes könyvünkre vonatkozik. A kiválasztott könyv ára mellett látja, hogy az adott kötetre érvényes-e a kedvezmény. Más kiadók könyveiből nem tudunk 20%-nál nagyobb kedvezményt biztosítani.

Külföldre szeretnék könyvet rendelni.
Örömmel szállítunk Önnek bárhová könyvet. A külföldi szállításkor minden esetben személyesen egyeztetjük a szállítási módot, és kivétel nélkül több lehetőséget is megvizsgálunk, hogy a lehető legjobb megoldást tudjuk Önnek ajánlani. Szívesen beszerezzük más kiadók könyveit is, hogy egy szállítással több olvasnivalót is kézhez kaphasson.
Szerbiába való szállításra a fentiek nem vonatkoznak, mivel a Solymosy Könyvesház Kft. révén egyszerűen és magas szállítási díjak nélkül tudjuk Önhöz juttatni a könyveket.

Miért írják egyes könyvek mellé azt, hogy 0 Forint?
Mivel könyvkiadó vagyunk és egy-két kivételtől eltekintve csak azokat a könyveket forgalmazzuk, amelyekhez közünk volt, ezért a teljesen és sokszor véglegesen elfogyott könyveket is a honlapunkon hagyjuk. Nehezen tudunk megválni tőlük, és elfogultságunk okán szeretjük nézegetni is őket, no meg dicsekedni, hogy ilyet is tudunk. Már érik a gondolat, hogy erről leszokjunk, addig is igyekszünk minden lehetséges módon jelezni, hogy a kötet kapható-e, véglegesen elfogyott vagy csak átmeneti az állapot.

Mit jelent az, hogy Könyvbeszerző?
Ez alatt azt értjük, hogy ha Önnek szüksége van egy könyvre, de nincs ideje utána járni, akkor hívjon bennünket, és mi igyekszünk megszerezni, majd eljuttatjuk azt Önhöz.

Mikor érvényes az ingyenes szállítás?
Ha személyesen venné át a könyvet,
ha Monoron vagy vonzáskörzteében venné át a könyvet,
ha 13.000 Forint feletti összegben vásárol.

Nagykereskedőként nagyobb kedvezményre vagyok jogosult?
Természetesen! A könyveink nagykereskedelmi terjesztésével kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal! Elérhetőségeink: konyv KUKAC pillangokiado.hu vagy 06-20-288-5418.

Köszönjük, hogy bennünket választott!

Pillangó Kiadó
Burány Béla: Mé piros a gólya csőre?
Mé piros a gólya csőre?
7 700 Ft
5 159 Ft
Megtakarítás: 33%
Szoó Judit: Kilófaló lakomák
Kilófaló lakomák
3 450 Ft
2 243 Ft
Megtakarítás: 35%
További kiemelt ajánlataink
Kosár
Bejelentkezés
E-mail címe:
Jelszava:
Miért éri meg regisztrálni?
Elsők között értesülhet legújabb kiadványainkról.
Feliratkozhat hírlevelünkre, így értesülhet akcióinkról.
Létrehozhatja saját könyv- listáját, melyeket aztán meg is vásárolhat online.
Partnereink
Információk:   ÁSZF |  A rendelés menetes |  GYIK |  Boltok |  Kapcsolat |  Adatvédelem
Közösségi oldalaink:   Facebook |  Twitter |  YouTube
© 2018 Pillangó Kiadó |  style & development: juizzmedia